Request a design consultation/appointment in our showroom

_MG_8661-Edit1
_MG_8667-Edit1
_MG_8689-Edit1
_MG_8693-Edit1
_MG_8707-Edit1
_MG_8726-Edit1
_MG_8729-Edit1
_MG_8730-Edit1
_MG_8733-Edit1
_MG_8735-Edit1
_MG_8737-Edit1
_MG_8742-Edit1
_MG_8744-Edit1
_MG_8748-Edit1
_MG_8750-Edit1
_MG_8759-Edit1
_MG_8763-Edit1

Taybridge road

A project for a local developer client this house on the north side of Clapham Common underwent an epic transformation.

By adding a half-footprint basement, side return extension, rear addition extension and loft conversion over 1000 sq feet was added.

A ‘back to bricks’ renovation, barring some original features, everything was renewed.

The large kitchen, dining/living area with exposed steels, backs onto the landscaped rear garden making this the ideal family home.

The Kitchen and bespoke joinery were provided by Cast by The London Joinery Co.

Category: